top of page

Nieuw Werk

Nieuw Werk: Try-out Podium voor professionele theatermakers waar de makers het publiek kunnen bevragen over de impact van hun optreden.


(Zaal open: 19u45 Na aanvang geen toegang)

Locatie: De Kempenaerstudio, De Kempenaerstraat 11-B

Reserveren noodzakelijk via nieuwtheaterwerk@gmail.com

Entree: Waardebepaling achteraf (pin of contant))

Samenstelling, presentatie en poëzie: Bert Wagenaar van Kreveld www.bookbert.com


Drie presentaties van diverse theatermakers:


Barbara Breedijk
Speelt materiaal uit haar nieuwe kleinkunst/cabaret programma: Barbara en de zeven chakra’s
Ze staat bekend om haar beestachtige liedteksten met fijnzinnige vondsten en gevatte humor.


Anastasia Kostner met een deel uit haar programma Cyclic Bliss: Een ode aan de vrouwelijkheid. Zij nodigt iedereen uit om na te denken over eigen ritmes, benadering en perspectieven.

Bas Grevelink
Bas Grevelink gaat na jaren de uitdaging weer eens aan om op te treden. Het heft in handen te nemen. Daar staat hij dan. Maar met wat? Met wie? Die leegte is nauwelijks te beschrijven. Wat anekdotisch is. Overstijgend. Of gewoon mooi. Waarom? Omdat hij iemand is. En iets wil weten. Wat is dat dan? Concentratie? Focus? Tijd? Hij wil het weten. En er machtig over zijn. Hij moet het doen. Hij moet het doen. En als het lukt, diep van binnen, dan is hij iemand.

Nieuw Werk biedt een podium aan professionele theatermakers van verschillende disciplines om hun werk aan collega’s en ander publiek te kunnen tonen. Om de uitwisseling tussen de verschillende theaterdisciplines te bevorderen, nieuw materiaal uit te proberen of om een nieuwe interpretatie te geven aan bestaand materiaal.
De avond is opgebouwd uit drie presentaties van maximaal 30 minuten per stuk. Vanaf 22u wordt een gesprek geleid waar de theatermakers het publiek kunnen interviewen, zodat het publiek echt fungeert als testpubliek.

Link

De Kempenaerstudio

20:00

10 november 2023

bottom of page