top of page

Nieuw Werk

Nieuw Werk: Try-out Podium voor professionele theatermakers waar de makers het publiek kunnen bevragen over de impact van hun optreden.


(Zaal open: 19u45 Na aanvang geen toegang)

Locatie: De Kempenaerstudio, De Kempenaerstraat 11-B

Reserveren noodzakelijk via nieuwtheaterwerk@gmail.com

Entree: Waardebepaling achteraf (pin of contant))

Samenstelling, presentatie en poëzie: Bert Wagenaar van Kreveld www.bookbert.com


Drie presentaties van diverse theatermakers:


Marie-Cécile van der Sanden – Zalm. 
https://youtu.be/7ikkVGUpm5o?si=X9TvpatMBhPor3rq
Ciel bewandelt een alternatieve route als het gaat om de liefde. Deze muzikale cabaretvoorstelling waarbij Ciel op de piano begeleid wordt door Dina, gaat over schaamte, jaloezie en overwinningen. Over uit de kast durven komen, een andere weer in moeten en daar wéér uit kruipen. Het gaat over liefhebben in meerdere vormen, over vrienden met goede bedoelingen. En over een roze zalm durven zijn in een wereld vol grijze haringen.


La voix du Nord
Tijdens de coronapandemie keken muzikanten Josephine te Pas en Maikel van lent elkaar diep in de ogen – van lockdown naar lockdown zagen ze de muren steeds meer op zich afkomen. Waar anderen in die periode hun levenslust zagen wegsijpelen, borrelden in hen energie naar boven. Wat vinden we nu écht belangrijk? Welk geluid is volgens ons onmisbaar? Die inspiratie leidde tot een stroom aan liederen die ze nu voor het eerst voor publiek opvoeren. Samen met percussionist Fred Huissen en violist Tuur Verdonck zijn zij La Voix du Nord: de Stem van het Noorden, die vertelt over wat je niet wilt vergeten. Wat niet wil zeggen dat er niet gedanst mag worden, natuurlijk! Stel je voor, zeg.


Remko Willems https://www.instagram.com/willemsremko/
is cabaretier en maakte vorig jaar een programma over Elvis Presley. Nu is hij aan het try-outen voor een nieuwe voorstelling over: ‘de zachte man’. Daarin onderzoekt Remko, op onzekere wijze, hoe hij met kwetsbaarheid de wereld kan veroveren. Met liedjes, grapjes, verhalen en filosofische reflecties over James Bond en andere stoere alfa mannen.

Link

De Kempenaerstudio

20:00

12 april 2024

bottom of page